Demà 21 de juny: solidaritat amb l’únic detingut durant el desallotjament de Plaça Catalunya

aturem el parlament

El passat 27 de maig, durant l’intent de desallotjament de la Plaça Catalunya, una persona va ser detinguda pels mossos d’esquadra i posada en llibertat, hores després, amb càrrecs d’atemptat a l’autoritat. Demà dimarts 21 de juny serà jutjat a la Ciutat Judicial i s’ha convocat una concentració de suport a les 10:30h. (Gran Via, 111. Metro més proper: L1, parada Santa Eulàlia)

Recordar-vos també que el passat dia 15, durant la mobilització al Parlament, van ser detingudes 7 persones més (ja en llibertat; algunes acusades de resistència a l’autoritat i desobediència). A més, des de la Conselleria d’Interior s’ha amenaçat amb una investigació policial que promet identificacions i noves detencions.

Davant la repressió i la criminalització, cal respondre amb solidaritat i suport mutu!!

Adjuntem la carta enviada pel Pablo (detingut a la Plaça Catalunya):

Companyes i Companys!!!
Després del bon gust de boca que suposa una victòria popular de l’envergadura de Can Batlló (subidón total!!!). Avui m’ha tocat preparar la declaració amb l’advocat que porta el cas de la meva detenció el passat 27 de Maig en l’intent de desallotjament de l’Acampada a Plaça Catalunya.
Us faré un breu; em van detenir a les 10:45 del matí en plena càrrega policial i després d’un forcejament que vaig tenir amb un mosso que pretenia agredir-me. Tot va anar molt ràpid i al moment en tenia quatre damunt.
El cas és que em jutjaran per atemptat a l’autoritat. El mosso al·lega que mentre unes cinc persones el subjectaven, jo li vaig propinar tres cops de puny a l’altura del pit (…que em va faltar rematar-li amb la meva puntada voladora secreta, vaja…).
Segons l’advocat, aniria bé convocar una concentració com a mostra de solidaritat i suport mutu el dia de la declaració.
És per això que dimarts que ve, 21 de Juny, a les 10:30 ens veiem en la porta de la Ciutat Judicial (accés Gran Via) per fer soroll i seguir indignades/us.
La repressió no ens tallarà les ales!!!
Una abraçada enorme i gràcies per tot.
Pablo

Compañeras y Compañeros!!!
Después del buen sabor de boca que supone una victoria popular de la envergadura de Can Batlló (subidón total!!!). Hoy me ha tocado preparar la declaración con el abogado que lleva el caso de mi detención el pasado 27 de Mayo en el intento de desalojo de la Acampada en Plaza Catalunya.
Os haré un breve; me detuvieron a las 10:45 de la mañana en plena carga policial y después de un forcejeo que tuve con un mosso que pretendía agredirme. Todo ocurrió rápido y al momento tenía a cuatro encima.
El caso es que me juzgarán por atentado a la autoridad. El mosso alega que mientras unas cinco personas le sujetaban, yo le propine tres puñetazos a la altura del pecho (…que me faltó rematarle con mi patada voladora secreta, vaya…).
Según el abogado, vendrá bien convocar una concentración como muestra de solidaridad y apoyo mutuo el día de la declaración.
Es por eso que el próximo Martes 21 de Junio a las 10:30 nos vemos en la puerta de la Ciudad Judicial (acceso Gran Vía) para hacer ruido y seguir indignadas/os.
La represión no nos cortará las alas!!!
Un abrazo enorme y gracias por todo.
Pablo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s