Avui “aturem les retallades!”

AVUI dimecres 20 de juliol tornem a sortir al carrer. Fins les 19h, accions i mobilitzacions descentralitzades a Barcelona i arreu de Catalunya. La Assemblea del raval convoca a:
  • 14,00h Concentració davant del CAP de Manso “Contra les retallades, retallem el Paral.lel”. Carrer Manso, 19.
    Concentració davant del CAP Manso, treballadors i treballadores del CAP amb recolzament dels veïns i veines de la Assemblea de Sant Antoni, Eixample Esquerra i Raval.
  • 17,30h Rambla Raval. Nos juntamos para hacer carteles, camisetas, pancartas …
  • 18,30h Rambla Raval. Esperem a Poble Sec i a Sant Antoni i anem cap a la Rambla (a ajuntar-nos amb Gòtic). Desde la Rambla anirem cap a Plaça Catalunya.
    (Els que vulguin participar en l’elaboració de la pancarta s’ha quedat a les 17,30 a la Plaça Manuel Vázquez Montalbán (al costat de l’hotel de la Rambla del Raval)
  • 19,00h. La manifestació unitària acaba a Ciutadella / Parlament. Després es realitzarà una assemblea per decidir què es fa demà, dijous 21 (hi ha propostes elaborades i consensudas).
  • 21,00h. Asamblea general.Se hace en el mismo lugar que el 14J, entrada de la Ciutadella cerca de Estación de Francia , si llueve se hará dentro de la estación.  Se hablará de las retallades socials y de lo que se hará el 21J sobre las movilizaciones de mañana y tarde.

(Si no pots venir a la manifestació unitària, SEGUEIX-LA PER STREAMING a partir de les 19,00h pel canal AcampadosBCN i/o per La Tele, al canal 37 de la TDT.)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s