Convocatòria de l’Espai de Coordinació dels Barris de Barcelona, 25 de novembre, 17h

Molt bones, companys!
Com ja sabreu, per al proper 25 de novembre, l’Assemblea del Carmel es l’encarregada d’organitzar el quart espai de coordinació d’assemblees dels barris. Per tal d’elaborar l’ordre del dia i que tothom hi pugui participar, independentment de la disponibilitat dels seus portaveus/representants, obrim el plaç, fins al proper dia 19 de novembre, per a que ens envieu les vostres propostes per a l’ordre del dia i així aglutinar les idéntiques o la resta en seccions i apartats.Dit aixó, el que us demanem es el següent: proposeu a la vostra assemblea la redacció d’accions, idees, etc. que volgueu exposar o plantejar el dia 25 i ens les feu arrivar abans del 19 de novembre. Per a facilitar-vos les coses, hem creat quatre blocs temàtics en els que col·locar les vostres propostes. Hi hem escrit exemples (no necessàriament reals) a cadascún dels blocs per a que us ajudin a fer-vos una idea de qué van:

PROPOSTES PER A L’ORDRE DEL DIA DE L’ESPAI DE COORDINACIÓ D’ASSEMBLEES DELS BARRIS DE BARCELONA

1. ACCIONS CONJUNTES (que requereixen o seria desitjable la col·laboració entre varies assemblees)

– Per exemple: ocupació d’algun edifici, taller o jornada de xerrades entre varies assemblees o manifestacions de llarg recorregut.

2. COMUNICACIÓ / DIFUSIÓ

– Per exemple: Que cada assemblea proporcioni 3 adreces de correu i un teléfon a la resta per a enviar-li crides, convocatòries o material, a més de poder quedar urgentment, o la quedada per a que aquells que sapiguin crear llistes de correu n’informin a tots aquells que volen posar-les en marxa.

3. RECURSOS (OFERTA / DEMANDA)

– Per exemple: l’Assemblea X disposa d’un projector de video que posa a disposició de la resta quan ho necessitin, o d’una xerrada preparada (amb material de tot tipus) per a enviar-la a totes aquelles assemblees que la vulguin realitzar. També, per exemple, si alguna assemblea necessita un equip de só per a alguna acció o manifestació.

4. MISCELÀNIA

– Per exemple: la cooficialitat del Klingon a totes les quedades de l’espai de coordinació d’assemblees dels barris.

Dit aixó, insistim, de nou, en que ens feu arrivar les vostres propostes, com a molt tard, el dia 19 de novembre, ja que ens comprometem a enviar-vos la proposta final d’ordre del dia per al dia 20, i que així disposeu de dilluns a divendres per a treballar-la a la vostra assemblea de cara a l’espai de coordinació del dia 25.

Un cordial salut!

P.S. En breu us confirmarem el lloc i l’hora a la que es realitzarà l’espai de coordinació.

Assemblea Indignades del Carmel 15M

Pl./ Pastrana, s/n
Horari de ODS        19:00 – 20:00
Horari d’assemblea  20:00 – 22:00

http://assembleacarmel.wordpress.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s