27N: recordem el 27M‏‏

[Article extret de http://acampadadebarcelona.org]

[Castellano más abajo]

Aquest diumenge 27 de Novembre farà mig any de l’intent de desallotjament que va viure l’Acampada de la plaça Catalunya. Per això fem una crida a la població que va viure aquells moments de nervis i tensió ja fos des de la plaça o des de casa seva seguint les imatges que s’anaven emetent, a reunir-se altre cop a la plaça per recordar aquell dia i compartir les experiències viscudes.

En la última assemblea general (20 de novembre) es va crear un grup de treball per preparar la jornada commemorativa d’aquella brutal actuació policial on, amb el pretext de netejar la plaça per assegurar celebració de la victòria de Barça a la lliga de campions, els mossos d’esquadra van rodejar la plaça robant tot el material que allà hi havia i carregant violentament contra ciutadans pacífics, asseguts al terra i amb les mans aixecades, deixant més de 100 ferits al seu pas.

Tot i la extrema violència policial que es va viure aquella jornada, la gent es va mantenir unida en la defensa pacífica dels seus drets, i això va despertar encara més gent que va dirigir-se a la plaça. La policia es va veure desbordada davant l’allau de solidaritat ciutadana, fins al punt que es va trobar rodejada per la gent que se suposa que han de defensar. Deslegitimats i en desmesurada inferioritat numèrica, es van veure obligats a retirar-se retornant així la plaça al seu legítim propietari: el poble!

Així doncs, per recordar aquest dia, convoquem a tothom a recuperar altre cop la nostre plaça aquest diumenge 27 de novembre a partir de les 5 de la tarda! Us convidem també a portar material artístic (malabars, música, pintura, poesia…) per donar vida a una jornada festiva alhora que reflexiva, coronada per la projecció de material audiovisual del conmemorat dia 27 de maig. També informarem del curs dels diversos processos judicials oberts contra el Felip Puig i el cos de mossos d’esquadra i finalitzarem amb un micròfon obert per parlar de les experiències viscudes aquell dia!

Si disposeu de material audiovisual que volgueu aportar o voleu col·laborar amb la organització amb algun taller o activitat, podeu contactar-nos al correu info.acampadabcn@gmail.com
*************************************************

‏‏

Este domingo 27 de Noviembre hará medio año del intento de desalojo que vivió la Acampada de la plaza Cataluña. Por eso hacemos un llamamiento a la población que vivió aquellos momentos de nervios y tensión ya fuera desde la plaza o desde casa suya siguiendo las imágenes que se iban emitiendo, a reunirse otra vez en la plaza para recordar aquel día y compartir las experiencias vividas.

En la última asamblea general (20 de noviembre) se creó un grupo de trabajo para preparar la jornada conmemorativa de aquella brutal actuación policial donde, con el pretexto de limpiar la plaza para asegurar la celebración de la victoria de Barça en la liga de campeones, los mozos de escuadra rodearon la plaza robando todo el material que allá había y cargando violentamente contra ciudadanos pacíficos, sentados en el suelo y con las manos levantadas, dejando más de 100 heridos a su paso.

A pesar de la extrema violencia policial que se vivió aquella jornada, la gente se mantuvo unida en la defensa pacífica de sus derechos, y esto despertó todavía más gente que se dirigió a la plaza. La policía se vio desbordada ante el alud de solidaridad ciudadana, hasta el punto que se encontró rodeada por la gente que se supone que tienen que defender. Deslegitimados y en desmedida inferioridad numérica, se vieron obligados a retirarse devolviendo así la plaza a su legitimo propietario: el pueblo!

Así pues, para recordar este día, convocamos a todo el mundo a recuperar otra vez  nuestra plaza este domingo 27 de noviembre a partir de las 5 de la tarde! Os invitamos también a traer material artístico (malabares, música, pintura, poesía…) para dar vida a una jornada festiva a la vez que reflexiva, coronada por la proyección de material audiovisual conmemorando el día 27 de mayo. También informaremos del curso de los varios procesos judiciales abiertos contra Felip Puig y el cuerpo de mozos de escuadra y finalizaremos con un micrófono abierto para hablar de las experiencias vividas aquel día!

Si disponéis de material audiovisual que queréis aportar o queréis colaborar con la organización con algún taller o actividad, podéis contactarnos al correo info.acampadabcn@gmail.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s