CONVOCATÒRIA COMUNA PEL 28 DE DESEMBRE; De la inocència a la… proposta oberta d’accions a tot el territori

[Informació extreta d’ http://28d.espaicoordinacio.cz.cc]

Propera reunió: Per seguir parlant del tema, us convoquem a totes a la propera reunió divendres dia 9 a les 19h a la Casa de la Solidaritat, carrer Vistalegre 15, barri del Raval (Barcelona).

Introducció a la proposta d’acció comuna de l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró

Davant de la necessitat de fer-nos cada vegada mes fortes i amb el propòsit de demostrar que volem continuar fent accions totes juntes:

Des de l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró, us convoquem a totes les assemblees de barris, ciutats, pobles i viles a organitzar un esdeveniment conjunt per aquest proper 28 de desembre. Es tracta de una convocatòria oberta en la que les accions les decidirem entre tots els barris, comissions i sectors en lluita que vulguem participar però aquesta vegada convocada des de els barris.

L’idea es veure que podem fer plegades el dia 28 de desembre. Pot ser que decidim fer activitats a totes les assemblees amb un lema comú. Potser una Mani-Festa-Acció conjunta. O poder activitats el dia 28 i una Mani-Festa-Acció un altre dia.

Evidentment la data es una proposta i també es pot discutir. La idea surt de jugar amb el concepte de innocència i de muntar alguna cosa grossa en mig de unes festes que molt sovint representen el pitjor del sistema soci-econòmic que patim.

Nomes es tracta de fixar una data amb una mica de temps per fer visible de forma mes global la feina de les assemblees a nivell local. En aquest sentit, la proposta es podria fer extensiva a tot el territori. […]                                              (veure aquí el text complet)

Resum de la primera reunió (2D, Casa de la Soli)

Bones companys i companyes de tot el moviment:

Compartim un resum de la reunió del passat divendres en la qual es va començar a  parlar de com donar forma a la proposta de l’Assemblea Social de Guinardó-Can Baró d’una jornada d’accions en tot el territori el 28 de desembre.
Aquesta reunió va ser una primera presa de contacte en la qual es van comentar les propostes d’acció sorgides en els últims espais de coordinació i es van afegir algunes noves idees.

Es va valorar que l’important és que siguem capaços entre totes de mobilitzar-nos el mateix dia a nivell de tot el territori pel que va semblar raonable pensar en accions descentralitzades i que siguin sostenibles a nivell local (barris, districtes, pobles, viles, comarques, grups d’afinitat, sectors en lluita), sense descartar que el dia conclogui amb accions centrals en aquelles zones del territori que aconsegueixin coordinar-se. Això permetria que cada assemblea pogués realitzar accions en funció de les seves prioritats i preferències i que aquelles que no es vegin capaces per si mateixes per escassetat de  forces poguessin posar-se d’acord amb les més properes. El mateix passaria amb els sectors i grups en lluita.

Us adjuntem una llista de les possibles idees d’acció que van sorgir. Per exemple, es van apuntar idees com utilitzar l’espai del transport públic per realitzar performances, que podrien ser totes a la mateixa hora (o no). Ressaltar l’humor com a recurs, ja que és un dia per a bromes, fent moltes convocatòries falses, utilitzant “monigotes” amb frases escrites. A nivell de Barcelona ciutat, també es va valorar la possibilitat d’una acció central a la tarda.

També la necessitat de buscar un lema que aglutini la jornada, relacionat amb el concepte d’innocència.

Des d’aquí animem a tot el moviment a fer seva aquesta proposta i autorganitzar-se per sortir totes al carrer el 28 de desembre i deixar clar que hem perdut la innocència …

Salut

Assemblea Social Guinardó-Can Baró

Propera reunió: Per seguir parlant del tema, us convoquem a totes a la propera reunió divendres dia 9 a les 19h a la Casa de la Solidaritat, carrer Vistalegre 15, barri del Raval (Barcelona).

Aquelles assemblees i sectors que decideixin fer seva la proposta i coordinar-se per proximitat o afinitat, per favor, mantingueu contacte.

Blog: 28d.espaicoordinacio.cz.cc

Correu: convocatoria28d@gmail.com

Facebook: Grup Convocatoria 28D

Twiteer: @Convocatoria28D

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s