MERCAT D’INTERCANVI DEL #RAVAL

Benvinguts i benvingudes al mercat d’intercanvi, una iniciativa veïnal, sorgida de la necessitat i les ganes de crear una xarxa on tots i totes estem incloses, on – al marge d’aquest sistema capitalista que ens oprimeix i ens esclavitza-  impulsem dinàmiques diferents i sempre igualitàries, on els interessos econòmics no siguin la base de les nostres vides. I creem unes relacions en les quals els diners no siguin sempre necessaris i  l’ intercanvi sigui l’eina

d’ ús. Aprofitant que som en unes dates en què el consumisme frenètic ha estat a l’ordre del dia i totalment legitimat, quin millor moment per sortir al carrer i organitzar un mercat d’intercanvi, que aquest!

Així doncs, si tens coses a casa que ja no utilitzes i creus que algú altre pot donar-li ús, si penses que pot ser interessant descobrir què et pot oferir la teva veïna/veí, i veus l’eina de l’ intercanvi com una cosa palpable, apropa’t el dia 8 de gener (des les 11:00 del matí fins les 6 de la tarda) aprop de la Rambla del Raval  i el carrer sant Rafael.

QUI VULGUI AJUDAR A PORTAR TAULES: diumenge 10.30h al C/Aurora, 23

Porta el material que et vingui de gust per intercanviar o simplement apropa’t, allà estarem !!!

ASSEMBLEA DE VEINS DEL RAVAL 

Cada Dimars 19.30h al C/Vistalegre,15 (a l’hivern)

Una respuesta a “MERCAT D’INTERCANVI DEL #RAVAL

  1. Pingback: Mercado de trueque en Rambla del Raval (Barcelona, 08-01-2012)

Deja un comentario