Xerrada-debat «Alternatives al sistema econòmic I: Cooperes o competeixes» Diumenge 29/01 (18h) al #Raval

(En castellano más abajo)

[CAT]

“Aquest és l’unic sistema possible” ens diuen. Però, ja no ens creiem les seves mentides. Sabem que hi ha alternatives més humanes i justes a aquest sistema econòmic que depreda les nostres vides.

Aquest diumenge a la Casa de la Solidaritat, volem fer una ullada a les experiències de construcció de models econòmics més humans i posar de relleu les alternatives económiques que s’estàn portant a terme ara i al nostre voltant. Perque encara que la protesta és necessaria, cal crear alternatives reals a aquest model econòmic per construir el futur que totxs volem.

Ens acompanyaran dos companys amb una amplia relació amb el mon cooperatiu català;

Ivan Miró, co-autor del llibre “Les cooperatives obreres de Sants. Autogestió proletària en un barri de Barcelona (1870-1939)” (que podeu obtindre en PDF o paper) publicat per la Ciutat Invisible.

Gorka Pinillos de la Cooperativa Integral Catalana.

Ens veiem diumenge! Esteu tots i totes convidats/des!!

 ……………………………….

[CAST]

“Este es el único sistema posible” nos dicen. Pero, ya no nos creemos sus mentiras. Sabemos que hay alternativas más humanas y justas a este sistema económico que depereda nuestras vidas.

Este domingo en la Casa de la Solidaridad , queremos echar un vistazo a las experiencias de construcción de modelos económicos más humanos y poner de relieve las alternativas económicas que se están llevando a cabo ahora y en nuestro alrededor. Porque aunque la protesta es necesaria, hay que crear alternativas reales a este modelo eoconómico para construir el futuro que tod@s deseamos.

Nos acompañarán dos compañeros con una amplia relación con el mundo cooperativo catalán:

Ivan Miró, co-autor del libro “Las cooperativas obreras de Sants. Autogestión proletaria en un barrio de Barcelona (1870-1939) “( que puede obtener en PDF o papel ) publicado por la Ciudad Invisible .

Gorka Pinillos de la Cooperativa Integral Catalana .

Nos vemos Domingo! Estáis todos y todas invitad@s!

………………………………..

Si voleu i podeu ajudar-nos a difondre aquesta xerrada, podeu descarregar-vos el cartell i les octavetes d’aquí.

Cartell Alternatives I BN

Octavetes Alternatives I BN

*Més info*

De la crítica a la construcción: La Cooperativa Integral (Artícle al Diagonal)

Reseña de Les Cooperatives obreres de Sants. Autogestió proletària en un barri de Barcelona (1870-1939). La Ciutat Invisible, Barcelona, 2010.

Especial «Semillas de otra economía»  (en Diagonal)

Anuncio publicitario

2 Respuestas a “Xerrada-debat «Alternatives al sistema econòmic I: Cooperes o competeixes» Diumenge 29/01 (18h) al #Raval

  1. Pingback: Assemblea Raval: xerrada-debat “Alternatives al sistema econòmic I: Cooperes o competeixes” Diumenge 29/01 | universitatindignada15m

  2. Pingback: Diumenge 29 de gener | acampadasbd

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s