Assemblea transversal: comencem a preparar juntes les jornades de lluita global del #12M15M

2012: ruta internacional hacia la dignidad

[CAT]

Queden poc més de dos mesos per la data assenyalada de la pròxima mobilització global que tindrà lloc el 12 i 15 de maig, per això es llença la convocatòria tant des de l’Espai de Coordinació com des de l’AGcat a començar a preparar aquesta mobilització mundial amb una assemblea transversal, oberta a totes aquelles persones i assemblees que vulguin col•laborar amb la organització d’aquest event.

La primera reunió d’aquesta assemblea tindrà lloc diumenge 18 de març a la plaça que s’extén al voltant de la glòrieta del parc de la Ciutadella, just davant de la font de les estàtues. La jornada començarà a les 11 del matí i s’extendrà al llarg de tot el dia, així que porteu el vostre entrepà o tuper per fer un dinar de germanor totes plegades!

Aprofitem per informar que dilluns dia 12 se celebrarà una reunió per preparar la jornada a l’espai Aureas (C/ Sardenya 261) a les 18h.

Si teniu algun dubte o voleu fer arribar alguna proposta i no podeu assistir a la trobada, podeu fer servir el correu de contacte 12m15mBCN@gmail.com

Salut i revolució!

[CAS]

Quedan poco más de dos meses para la fecha señalada de la próxima movilización global que tendrá lugar el 12 y 15 de mayo, por eso se lanza la convocatória tanto desde l’Espai de Coordinació como desde la AGcat a empezar a preparar esta movilización mundial con una asamblea transversal, abierta a todas aquellas personas y asambleas que quieran colaborar en la organización de este evento.

La primera reunión de esta asamblea tendrá lugar domingo 18 de marzo en la plaza que se extiende alrededor de la glorieta del parque de la Ciutadella, justo enfrente de la fuente de las estatuas. La jornada empezará a las 11 de la mañana y se extenderá a lo largo de todo el día, así que traed vuestro bocadillo o tuper para comer todas juntas!

Aprovechamos para informar que el lunes dia 12 se celebrará una reunión para preparar la jornada en el espacio Aureas (C/ Sardenya 261) a las 18h.

Si teneis alguna duda o quereis hacer llegar alguna propouesta y no podeis asistir al encuentro, podeis utilizar el correo de contacto 12m15mBCN@gmail.com

Salud y revolución!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s