#22M Vaga de TOTA la Comunitat Educativa front a les agressions a l’Educació Pública #HuelgadeClase

Dimarts, 22 de maig, hi ha convocada una vaga general d’educació (tant universitària com a educació infantil, primària i secundària) a nivell estatal, com feia temps que no passava. A Barcelona es convoca una manifestació a les 12:30h a plaça Universitat. Convoquem mitja hora abans a la Rambla del Raval per anar-hi juntes, és a dir a les 12h a dalt de la Rambla del Raval.
El 22M buidem les aules. Omplim els carrers!
Aquesta no serà una vaga com qualsevol altra. Estem convençudes que el #22M marcarà l’inici d’una nova etapa de confrontació. Duem més de dos anys amb petites accions pensades per demostrar el nostre rebuig i malestar davant les polítiques educatives i les retallades del Departament d’Ensenyament. Dos anys de concentracions, pancartes, xerrades, manifestacions, tancades, casserolades, jornades lúdico-reivindicatives… dos anys de vestir de groc. Però el Departament d’Ensenyament, lluny d’escoltar-nos i fer-nos cas, només ha fet que intensificar les seves agressions que duen al desmantellament i la depauperació de l’educació pública.

Per això pensem que ha arribat el moment d’unir-nos i repensar la nostra acció. No hem estat aturades, no hem acatat cada nou cop de forma submisa, però ara cal que intensifiquem la nostra resposta.

La vaga del #22M deixarà de ser una mobilització passiva basada en un recompte numèric per passar a ser una mobilització activa de tota l’educació (TOTA la comunitat educativa des de la Petita Infància fins a la Universitat). Cadascú de NOSALTRES formem part del procés, som els protagonistes de cada decisió que es pren i que ens afecta, per això cal que ens re-unim, que parlem, que debatim i que prenguem una sèrie de decisions de forma conjunta i contundent.

Hem de buidar les aules per omplir les àgores i passar a l’acció. TOTES juntes, TOTS plegats.
Aquest és el motiu que ens ha dut a convocar l’Assemblea General d’Educació que tindrà lloc al finalitzar la manifestació.

Una assemblea conjunta per decidir quines accions podem dur a terme a partir de l’endemà mateix i en els properes dies i mesos.
Això només és el començament,

però NO PARAREM!

12’30: Manifestació Plaça Universitat

14h: Assemblea General d’Educació a l’Estació de França (al finalitzar la manifestació)

Més info:

Una respuesta a “#22M Vaga de TOTA la Comunitat Educativa front a les agressions a l’Educació Pública #HuelgadeClase

  1. Pingback: El #22M Juntes contra la Banca! #OccupyMordor #22MaMordor | Assemblea del Raval – Asamblea del Raval

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s