Acta Assemblea Raval 10/07/2012

Una part del temps habitual de l’assemblea es dedica a la xerrada sobre el jovent al barri i, per tant, es prioritzen els temes més urgents, i es deixa la resta per dimarts vinent.

Ordre del dia:

1. Festes
2. Campanya de difusió
3. Cinema a la fresca
4. Torn Obert

1. Proposta campanya de difussió:
Es porten unes impressions d’un document bassat en el de la difusió del mercat d’intercanvi, en el document explica punt per punt i d’una manera senzilla i directa l’assemblea i les diferents comissions i actuacions, per a cada punt dóna l’adreça de contacte. Al final dóna les dades facebook, twiter i tal. És mig DIN A4 imprès a dues cares i porta el logo del gat. No es valora ara, però en deixa alguns per a què la gent se’ls miri. diu que properament portarà les etiquetes.

2. Festa:
Falta gent per muntar el dissabte al matí, han llogat una furgo i amb un viatge hi ha prou però el muntatge requereix més mans. Si algú vol col·laborar que es presenti dissabte, aviadet, crec que a les 8 o 9, a la pl. jean genet!

3. Cinema:
Ens hem trobat que no ens han renovat el permís per a realitzar l’activitat del cinema a la fresca. Un company, que és qui ho ha gestionat, ha obert el tema exposant la situació i fent-nos conèixer la postura de l’administració:

El truquen i li diuen que no hi ha autorització almenys fins setembre. Donen 3 raonaments:
1. la sra. que signa té molta feina i no ha tingut temps per a signar la nostra renovació.
2. el factor esgotament del veïnat: hi ha moltes activitats en festa major i el veïnat acusa el cansament i necessita descansar.
3.en la darrera sessió va passar un sotstinent i es va adonar que s’estaven projectant imatges compromeses per a la policia. No li va fer gràcia i a més aquest mateix sotstinent va al·legar que després de la projecció va haver-hi disturbis.
Cap dels presents recorda disturbis posteriors a l’emissió.

Es proposen possibles solucions/noves ubicacions per emetre Panthers:

1.CSOA Guernika
2.Hort del Xino
3.la casa de la solidaritat
4.UB raval
5.cancel·lar l’acte

Ja d’entrada cap dels presents vol la 5a. opció.

Inici ronda de comentaris i opinions

– Un company ens fa observar que al lloc que ocupa la pantalla l’Ajuntament ha posat un cartell publicitari, creu que és un posicionament clar i anterior al no telefònic de la postura de la seva postura. Per a ell és inviable fer l’emissió a la plaça, cal trobar una altra localització. Ell perd l’equip que hi posa i té altres compromisos que complir. Comenta que Districte ha dit: oferiment de celebrar reunió per solució el setembre, volen revisar aforament i CONTINGUT de les projeccions.

– Una companya demana aclariments de com actua el silenci administratiu en aquest cas: no existeix ergo ÉS NEGATIU. Aclariments del to de l’Ajuntament: és prou xungo com per patir pels materials: projector, ordinador, etc…?

– Un company del CSOA Gernika ofereix el lloc per fer l’activitat.

– Un company proposa interposar un recurs a la denegació. Buscar resoldre el conflicte per abans de finalitzar la temporada de cine a la fresca. Ens fa observar que hi ha altres cinemes a la fresca al barri proposa que cal que es visualitzi el conflicte amb el Districte de alguna manera.

– Altre company es partidari de buscar una altre localització, no posa l’equip si no és segur (Risc i Valor econòmic alt) ens fa veure que el Districte passarà a fer ronda de control amb seguretat.

– Tres companys s’encarreguen de preparar el recurs.

– Un altre company afegeix que cal mirar de fer que el problema sigui també una oportunitat.

es passa a votar:

1. fer recurs: vot a favor unànim de tots els assistents.
2. si es fa cine: vot a favor unànim de tots els assistents a la següent combinación es fa amb el següent ordre de localització: 1. Guernika – 2. Hort Xino – 3. Soli

4. Torn Obert
CsOA Guernika comunica: dissabte vinent, 14 de juliol, jornada de portes obertes a CSOA Guernika, actes durant tot el dia, sopar i al final xerrada del conflicte saharaui.

Al final es parla del suport als miners, es decideix que dimecres quedem directament a Pl. Catalunya a les 19 hs. Si algú vol portar pancarta que se la faci.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s