Acta Assemblea Raval 17/07/2012

Ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta anterior
2. Comissions
3. Informació general
4. Eixos de treball
5. Torn lliure de paraula

1 S’aprova l’acta anterior sense objeccions

2. Comissions
· Habitatge: Es presenta una proposta d’octavilla per la campanya que es farà i s’informa, a més, que es farà difusió del material d’altres entitats i col·lectius que treballen la qüestió.
· Cine. És projectarà Vivir la Utopia a la Rambla del Raval. Hi ha una nota de premsa que s’enviarà abans del cine del dijous (en el moment en que es redacta l’acta ja s’ha fet el cine del dijous 19), en referència a la intenció del Districte de censurar el cine. Es recolliran signatures per donar suport veïnal al cine. També Miquel llegeix una carta, que la assemblea fa pròpia i es farà arribar als responsables del Districte. Es farà un esforç de difusió major que l’habitual, sobretot a nivell de cartells al carrer. Una persona de Guernika torna a oferir el lloc per futures projeccions.

3. Informació general
· Es comenta el desallotjament, que s’ha aconseguit paralitzar, de la nau del carrer Puigcerdà (Poble Nou) on viuen uns 300 immigrants subsaharians. S’explica que, encara que hi ha certa hostilitat per part d’alguns veïns, també hi ha una part important del veïnat que ha mostrat el seu suport.

4. Eixos de treball
Per ara sembla que dels tres eixos de treball escollits fa unes setmanes per centrar el treball de l’assemblea (Habitatge, Sanitat i Estafabanca) només el de habitatge sembla estar funcionant. De Estafabanca s’estava pendent d’una persona del barri implicada a la campanya però que mai va apareixer; i de Sanitat es va fer molt bon treball per la xerrada que es va fer davant del CAP, però desprès això no ha tingut continuïtat, al menys a nivell de barri. S’obre un debat sobre el tema:
· Es comenta que no es termina d’aprofundir gens en les coses que fem. Comencem una cosa i desprès no li donem continuïtat
· Es planteja d’enviar un missatge a la llista per la gent que està en el tema de sanitat per que al menys ens informen de com va la campanya a nivell de ciutat.
· Es diu que el millor es plantejar-se fer les coses millor sense esperar que vingui més o menys gent, sinó comptant amb els que hi som.

5. Torn lliure de paraula.
Un company explica que participa d’un projecte per obrir un solar al barri per convertir-ho en un espai públic, verd i d’oci per a veïns i veïnes, en la zona de Valldonzella. Ja han fet la sol·licitud al Districte i comencen les tasques de difussió. Sembla que el Districte vol convertir aquest espai en un aparcament de motos.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s