Acta Assemblea del Raval 20/11/2012

(Comencem gairebé una hora més tard de l’acostumat perquè hi ha la sala ocupada per un altre col·lectiu i no disposem de cap altre espai lliure)

.Modifiquem la POD per a agilitar l’assemblea.
.S’aprova l’acta anterior, no hi ha objeccions.
. Paco i Olga proposen el traspàs de la moderació i dinamització de les assemblees, al·leguem que fer-ho durant un mes és sa però allargar-ho més en el temps pot ser tot el contrari. Tots i estem d’acord. S’acorda que al final de la reunió almenys dues persones s’oferiran per a continuar les tasques.

1. Informació de les comissions i eixos de treball
2. Informació general

1.1 Habitatge: Està molt parat, s’informa que la propera acció és una enganxada de cartells informatius. Es parla del projecte de la CIC i s’acorda convidar a la gent de roig, 22 a passar per l’assemblea per a què ens expliquin el projecte. Es parla de l’actual conflicte de Güernika, s’acorda no intervenir-hi com assemblea.

1.2 Festa: Ja tenen algunes idees, aquesta setmana es reuniran i la propera setmana presentaran una proposta ferma a l’assemblea.

1.3 Cinema: Per ara no hi ha res, hi ha algunes propostes futures, però encara ho han de debatre. La idea és que al fer-ho a la Casa de la Solidaritat faran coses amb caràcter més intern, per a nosaltres, amics i afins.

1.4 Sanitat: Ara mateix no està funcionant, per motius diversos no han pogut treballar-ho. Ens informen que dijous a la nit hi ha la vetlla de sanitat, a la Pl. Sant Jaume, per a qui vulgui assistir-hi.

1.5 Mercat: Estan desanimades i tot i que tenen l’espai reservat per al proper 02/12 pensen que potser no el celebrin, comenten que no hi ha moviment, ni als mercats ni a la llista. Miquel i Paco no han estat consultats. Si al final decideixen fer-lo al desembre serà amb el plantejament d’alternativa al consum de regals de nadal. Una altra opció és esperar a la propera primavera per a reiniciar el projecte i fer-ho amb altres dinàmiques.

1.6 Caixa de resistència: Passem comptes del que hi ha a la caixa que gestiona la Marga. Després de les darreres accions, sobretot per la de vaga que ha resultat la més cara, s’ha esgotat el fons econòmic, cal pensar alternatives per recollir diners. Surt la proposta de posar una quota de mínims als assemblearis, també es diu que cada mes fem aportacions, cadascú segons les seves possibilitats i sense fixar un import. ET fa una aportació de 50€. Es diu que una manera de no gastar tant és buscar-nos més la vida amb les fotocòpies, com es feia abans. Encara hi ha pendent un pagament al lokal, es farà amb la caixa que gestiona cinema. La setmana vinent passarem comptes amb ells, a veure quan ens queda.
Tornarem a parlar-ne la setmana vinent, queda pendent pensar i parlar de:
com finançar la festa
com tractar des de l’assemblea el tema administratiu/econòmic
fixar una forma de finançament estructural

2. Informació general

2.1 Balanç 14N: En parlem una mica, per a alguns la impressió és negativa en quan a l’enfocament que es va fer i les accions que es va acordar donar suport. No vam ser realistes amb la nostra realitat, es demana més autocrítica per a les futures vagues.
També es recorda amb motiu d´un altre perdua d´ull aquest cop a la Ester en la manifestació, la concentració davant la Delegació de Govern “stop bales de goma”, “Felix Puig dimissió”.

2.2 Vaga de fam: Ens informen que els vaguistes estan bé, que tenen molt de suport emocional i que tiren endavant. En quan al suport dels mitjans informatius, continuen silenciats a la premsa escrita, TV i ràdio, només se’n parla a la premsa digital. A partir de demà es munta una paradeta informativa a peu de carrer per a reforçar l’acció. Properament es farà repartiment d’informació actuant davant botigues movistar per a fer més pressió.
Se’ns convida a assistir a la flashmob que es farà demà a Diagonal.

2.3 Jornada de reflexió assemblees de barri dissabte 1 Dec: Es fa un resum de com ha anat el tema de les propostes i de quines hi ha. Se’ns informa que la jornada es farà a la Casa de la Solidaritat i de que no ens costaria gaire anar hi ja que es ací mateix.

Arribats aquí finalitzem l’assemblea, és molt tard i estem cansats, ens saltem el torn obert, únic punt pendent de la POD. Abans de marxar es traspassa la dinamització i moderació de l’assemblea, continuaran la tasca Miquel i Jaime.

Us recordem la reflexió d´en Miguel Martin i la seva proposta d´un espai de discusió en les proximes setmanes que ajudi a desencallar determinades dinàmiques.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s