Acta Assemblea del Raval 03/06/2013

Dilluns 3 de juny a les 8 del vespre es hem trobat unes poques al Lokal i hem estat parlant:
· Reactivar els mitjans de difusió de l’assemblea (bloc, facebook i twitter).
. El suport que estem fent a la campanya “Primavera verda” de la PAH. Continuem muntant la taula a la Rambla del Raval -dimecres a partir de les 17.00h- amb l’objectiu de fer difusió de la campanya “Primavera Verda” i de recollir fons (samarretes PAH, xapes i banderoles made in Olga). Ens hem trobat veïnes que s’acosten a consultar-nos sobre desnonaments (facilitem l’adreça de la PAH i altres). És  una acció oberta i que necessita a la participació per arribar als comerços i bars.


. Hem comentat la possibilitat de fer una acció imaginativa que cridi l’atenció (tipus “Colom i la samarreta del Barça”). Cal contactar amb la PAH.
. Paco ens ha informat de la campanya de Ciutat Vella contra el Pla d’abUsos. Pensem que s’està reafirmant un model de ciutat que va en contra de la ciutadania. Estan redactant al·legacions que sembla que van per algun tecnicisme que permetrà aturar-lo temporalment (errada/esmena i endavant). N’hi ha octavetes i full de signatures. Aprofitarem la taula de la PAH dels dimecres per fer difusió de la campanya i recollir firmes. Propera reunió dijous 6 de juny a les 20 h (Associació Veïns del Casc Antic, Rec n. 27 ).
. Relacionat amb el Pla d’abUsos, el Casc Antic organitza dissabte 8 de juny a les 18h la Ruta de la Vergonya.
. La Comissió de les Festes Populars ens demana si podrem passar una peli (o?). La Omissió de cinema sembla disposada (mail). Podria ser En construción. Reunió de la comissió de Festes al Lokal dijous 6 de juny a les 20h.
. Hem valorat les manifestacions de l’1 de juny (Clot i troika).
Esperem màxima assistència dilluns 17 de juny  19.45h al Lokal per agafar les cadires i fer l’assemblea a la Rambla del Raval.

 
 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s