Acta Assemblea del Raval 20/05/2013

Ens vam trobar al Local, en total 4 persones, a les 20 h
Com que erem poquetes va ser més una trobada informal acompanyada d’un gotet de vi.
Vam posar en comú informació de les darreres manifestacions i vam valorar-les.
Vam acordar fer seguiment i participar en reunions i en les accions contra el pla d’abusos.


És un tema calent, que afecta molt al barri, per això hem d’estar-hi.
Podem dir que s’ha creat una mena de “Comissió Unipersonal” per a fer seguiment d’aquest tema, és totalment oberta i s’espera de què ens hi sumem més persones. Assistirà a la propera reunió sobre el tema i ens mantindrà al corrent, si sorgeix alguna cosa que requereixi d’acció ho passarà directament per la llista de l’assemblea.
També ens facilitarà l’adreça per a poder accedir als pats col·laboratius de la campanya i a tota la info relacionada.

Es va parlar de les darreres ocupacions i de com fer-lis suport, no es va concretar res però el tema va donar per a molt intercanvi d’opinions!

Vam tocar una mica la proposta de col·laborar totes les entitats del barri plegades, aquí ens va faltar més opinions així que esperarem a veure a la propera assemblea si hi ha més participació i idees per debatre.

Es va resumir i actualitzar les notícies sobre la marxa de l’organització de la XI Festa Popular, vam parlar sobre quin acte organitzar en el marc de la festa com assemblea, no es va concretar res. De moment també tenim només una “Comissió Unipersonal”, totalment oberta i a l’espera que es sumi més gent.

Es va parlar de la campanya de la PAH “Primavera Verda” que des de l’Assemblea també es fa en suport a la ILP, i de passada per a recollir fons per a fer front a les despeses judicials que se’ls hi venen a sobre a la gent que participa amb la PAH a les accions d’oposició als desnonaments i scraches. Tot i que a poc a poc, la cosa rutlla i aquesta mateixa setmana es comença a posar una taula a la rambla per a informar i recollir diners. També es fa rondes a comerços oferint-los de posar l’enganxina del “Sí, se puede” a l’aparador o lloc visible. Això es fa tots els dimecres, de 17 a 19 h!
És una acció oberta a la participació, si en teniu ganes i disposeu de temps, passeu pel local a informar-vos de com ajudar a difondre i fer campanya!

I això és tot, la propera assemblea es farà el proper 3 de juny i si el temps acompanya ens trobarem a la rambla al lloc de sempre a partir de les 19:30 h, si no, ens trobarem al local, al c/ de la Cera!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s