Acta Assemblea del Raval 17/06/2013

Diluns 17 al Lokal a les 8 del vespre hem estat parlant:

Les Festes Populars.- Des de l’assemblea oferim organitzar un vermut antirepressiu (parlament 15J …)abans de la paella. Cartell: sorgeix utilitzar la imatge del gat rebel (tot i que, s’utilitza en el cartell oficial), jugar amb les paraules “raval rebel”. Cal mirar com està l’ocupacio de la Rambla del Raval en el moment de la pel·lícula.

Campanya de Ciutat Vella contra el Pla d’abUsos.- Es van presentar les al·legacions en una roda de premsa. Continua la recollida de firmes (aprofitem la taula de la PAH dels dimecres). Sembla que el districte té la intenció de tornar a explicar el Pla públicament i cal estar a l’aguait. Propera reunió dijous 20 de juny a les 20 h (Associació Veïns del Casc Antic, Rec n. 27 ).

Campanya “Primavera verda” de la PAH. Continuem muntant la taula a la Rambla del Raval -dimecres a partir de les 17.00h- En conjunt, valoració positiva de l’acció “Vestir el gat amb la samarreta de la PAH” de dilluns 10 de juny. Carme ofereix compartir espai de venda al mercadet de Freedonia. Noves propostes d’actuació en llocs públics intentant aplegar organitzacions del districte, de….. Espanya?

Inauguració de un nou CSO La Dispersa.-

Esperem màxima assistència dilluns 1 de juliol 19.45h al Lokal per agafar les cadires i seure a la Rambla del Raval.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s