Acta Assemblea del Raval 9/09/2013

No tenim ordre del dia així que comencem amb el primer punt de cada setembre, el dia de la setmana, el lloc i l’hora en què va bé celebrar l’assemblea. Arribem a la conclusió que nosaltres estem satisfets amb l’actual calendari de trobar-nos els dilluns, cada quinze dies, a les 20 h al lokal però que vist que gairebé sempre som els mateixos potser s’afegiria algú més si ho variéssim. Acordem fer una proposta oberta per la llista a veure què hi diu la resta. Un cop ho tinguem clar actualitzarem aquestes dades a la pàgina de l’assemblea.

Entre mos i traguet ens posem al dia dels cotilleos del barri, de com ens va la vida i de l’estat de la campanya contra el pla d’abusos, en Paco continuarà anant a les reunions i ens mantindrà informats. De mentres, si alguna té pensada alguna acció i la vol compartir amb naltros o vol col·laborar en les que puguin sorgir que es passi pel lokal i ho expliqui o vingui a la propera assemblea.

En aquestes que arriba la Tània per a fer-nos saber i convidar-nos, el proper 23 S, a la mercè del paHdró. Així que benvolgudes veïnes ja podeu marcar aquesta data al calendari, hi haurà menjar, beure i ball del fanalet.

També us recordem que el proper 21 S, a la Pça. Sant Jaume, hi ha mani en suport dels 300 (desallotjats del Poble Nou), i que si alguna en té ganes i pot assistir-hi, celebren les reunions d’organització tots els dimarts, a les 19 h, a la Casa de la Solidaritat.

Ah, i aquest divendres, a la Casa de la Solidaritat, la poetessa xilena Perséfone Cautiva compartirà amb tots nosaltres el seu treball en memòria del president Allende, la data és coincident amb la del dia del cop d’estat.

Fem extensiva també la crida en suport de la Mercè Indignada, que ens convoca el proper 24 S, a les 10 h del matí, a la plaça de la Mercè, s’aprofitarà l’assistència a missa de la major part de les autoritats per a fer-nos sentir. Es demana puntualitat i respecte per a l’acte dels castellers.

I això és tot, fins la propera!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s