dissabte 14 de desembre veïns i veïnes del Raval vam voler fer un homenatge al nostre company i veí Juan Andrés Benítez

mura_panoramica“El dissabte 14 de desembre veïns i veïnes del Raval vam voler fer un homenatge al nostre company i veí Juan Andrés Benítez, víctima mortal de la brutalitat policial.

La idea inicial era pintar un mural en memòria seva, però la cosa es va anar animant i va acabar sent un dia ple d’actes.

Vam gaudir de la presència de diferents artistes del barri que van pintar un total de set murals; els temes van ser una barreja d’homenatge a Juan Andrés i d’agraïment als veïns del Raval que es van atrevir a gravar l’actuació policial i denunciar-la públicament -sense ells no podríem somniar en que algun dia es faci justícia a en Juan Andrés-. Qui va venir també va poder de degustar un magnífic dinar popular i comprar xapes i calendaris anti-repressius editats per l’ocasió amb l’objectiu de recaptar fons per poder continuar amb la campanya.

Convidem a tothom a passar pel carrer Aurora, contemplar els murals, fer-los fotos i compartir-les amb tothom: són realment dignes de veur. Això sí, afanyeu-vos!! Ja sabem la gràcia que els farà la Mercè Homs i al seu amics que a les parets del barri s’hi ensenyin les seves vergonyes i tos sabem com se les gasten, correran a tapar els murals tan bon punt els vegin!

Parlant de la Mercè Homs, en aquesta jornada també ens vam recordar d’ella i li vam fer un petit “video-escrache-musical”. Si no vau poder ser-hi us estareu preguntant què vol dir això. Bé, és un nou concepte que ens hem inventat i que és complicat d’explicar, millor que espereu a que tinguem el vídeo a punt i pogueu jutjar vosaltres mateix@s, de moment només us podem prometre molt d’humor i diversió.

Respecte el vídeo sí que podem avançar-vos que és una paròdia d’una lipdub que va protagonitzar la Mercè Homs fa un temps. Podeu veure’l aquí: però us advertim que és un vídeo que pot ferir la vostra sensibilitat social, política i estètica.

Salut i #JusticiaJuanAndres!”

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s