Arribem al tercer #femPlaça a la Plaça Salvador Seguí

FEMPLAÇASeguí-212x300Arribem al tercer #femPlaça: després del Barri Gòtic i el Casc Antic, ens centrem al Raval, i més concretament a la Plaça Salvador Seguí.
A diferència de Sant Miquel i Sant Cugat, no és una plaça plena de terrasses (de fet, n’han desaparegut vàries de caire popular…. “casualment” alhora que s’obria la de la filmoteca); en aquest cas, l’elecció té més a veure amb un urbanisme agressiu i fet d’esquenes -si no directament contra- la població resident. Una plaça situada, a més, en una zona particularment afectada per les onades d’especulació i transformació que ha patit el barri.
Una plaça que sembla feta per a estar buida (excepte quan l’ajuntament hi organitza esdeveniments) i que volem per tant omplir de vida:
divendres 13 de juny, a partir de les 17:30, esteu totes convidades a venir a dibuixar, jugar, berenar, xerrar… i, també, a mesurar la plaça i els seus espais, analitzar els seus usos… en farem un diagnòstic complet, alhora que passem una bona tarda gaudint en bona companya de la convivència a l’espai públic!
A les places és on ens trobem, on ens posem d’acord i on discutim; és el lloc comú i inclusiu de la ciutat. I el volem per a nosaltres… per a totes les persones i per a tots els usos!

Los comentarios están cerrados.