Acta Assemblea 09/03/2015

1. Valoració dissabte 7 i diumenge 8
-El dissabte 7 Males Herbes va fer un acte molt interessant sobre l’autogestió dels parcs, en el que van assistir unes 20-30 persones. Van fer barbacoa i van pintar un mural. Valoració positiva.
-El diumenge 8 hi va haver l’acte de les lluites de dones del Raval en el que es van vendre 180 tiquets i es va fer una caixa de 475€ nets. Es valora que la barbacoa funciona i no molesta el fum, i el plat vegà també té èxit.

-Van parlar les del herstòrica, prostitutes indignades, la sal i presó de dones.
– Es farà crònica de tots els actes, que es penjaran tant al blogg de l’assemblea i al facebook de l’Agora.
– És necessari posar en comú el que comenten els veïns, com ara que estan molt contents amb el solar, que hi ha un veí del Raval que va venir a preguntar si podien fer una festa “pakistanesa”, i que contactaran amb nosaltres. També van venir unes dones preguntant per portar a terme una proposta, i que també contactaran.
– Va desaparèixer una cartera i no és la primera vegada que passa, pel que hem d’avisar a la gent que tinguin en compte que a vegades algú aprofita l’espai per robar.
– També s’ha vist que hi ha un grup de nens d’uns 11-12 anys que agafen el menjar de males maneres i emprenyen els petits. Ja se’ls ha cridat l’atenció una vegada.
– En general es valora molt positivament la jornada del diumenge. A més es va aconseguir una participació intergeneracional, que no sempre és fàcil i tampoc ho és dins el moviment feminista.
– Durant l’acte va circular una llibreteta on cadascuna podia escriure-hi. S’escanejaran els escrits i es penjaran amb la crònica.
– Algunes persones van comentar que al solar hi ha una energia molt forta.
Sorgeixen reflexions respecte al funcionament de l’àgora:
– Els actes que s’hi fan ajuden a què la gent conegui l’espai.
– Els actes que s’hi van fent estan vinculats d’alguna manera a les lluites i realitat del barri, va sorgint així tot i que no sempre es pensi de forma conscient, i està bé.
– Estaria bé que algunes manis acabessin allà i prendre alguna cosa juntes (sense sobrecarregar-se de feina o que s’encarreguin altres col·lectius)
– En referència a la gestió de l’espai, hauríem de veure si cada dissabte i diumenge hi hem de ser nosaltres (assemblea àgora). No volem ser un càtering i necessitem també fer jornades de curro (els dissabtes se solapen amb els actes que s’hi estan portant a terme).
2. Graffiti Massana – joves barri
-Vénen a l’assemblea a comentar que s’inaugurarà el mural el dia 29 de març amb un berenar. Es presentarà el vídeo enregistrat durant tot el procés (10 minuts) i a més volen enregistrar a gent que sovintegi pel solar amb algunes preguntes, la setmana que ve. Calculen ser 15-20 persones del Casal dels Infants més amicxs i pares/mares.
-Es farà xocolatada vegana i cafè/tè (Carme?)
-També necessiten punt de llum i projector i so.
-Es proposa un acte on es faci reivindicació del graffiti com a forma d’art urbà i denúncia. Contactaran amb altres graffiteros que van pintar.
– Faran vídeo durant l’acte i demanaran permís per gravar primers plans.
3. Propers actes:
Ds. 14 Jornada animalista (Llibertària UB Raval): necessiten so, cadires i taules.
– Diu. 15 Ayotzinapa-Catalunya: Comença a les 12h. El plat anirà a 5€ (amb cafè) i opció de meitat a 3€ (100 racions). Exposa les activitats que faran (també hi haurà mercadillo) i que el màxim de tasques que puguin les cobrirà el col·lectiu, i el que necessitin ho demanaran. A les 10h s’ha quedat a El Lokal.
PENDENT/decisions:
– Plastificar l’article del Massala sobre les 3 morts al Raval, per penjar al solar.
– Li. farà arxiu històric i dropbox de l’Àgora.
– Després de setmana santa començarem a fer les assemblees al solar i permanències de tardes.
– Plastificar escrit sobre l’Àgora que va actualitzar la Ma.
– Ca. i Ma. penjaran calendari mensual a fora el solar.
Bona setmana!!!
C.

Los comentarios están cerrados.