#femPlaça Reial!

femplaça_22052015Acció ambiciosa, el proper divendres 22: #femPlaça Reial: t’hi apuntes? (El Nazario ja ho ha fet amb la seva lluna del cartell.)
Li tenim ganes des de fa temps: una plaça molt simbòlica, epicentre de la vida popular i de la contracultura dels anys 70 a Barcelona…
… i actualment un restaurant a l’aire lliure per a turistes: preus impossibles, centenars i centenars de seients privats a les infinites terrasses… front a 8 seients públics (que ni tan sols un banc).
També per què Contrabanda FM ens havia proposat aquesta col·laboració fa temps i volíem concretar-la: #femRàdio des de la plaça!
I, per tal de recuperar millors temps d’aquest espai, també #femPoesia: tindrem un micro obert per a qui vulgui deixar-se inspirar per l’espai públic i compartir la seva poesia, però comptarem també amb la presència dels Bio-lentos Poesía Al Rescate, tenaç grup de poetes resistents!
Tot això i molt més: berenar, jocs i guixos a dojo, recompte de cadires públiques i de privades… i tot allò que creguis adient.
Vine i #femPlaça totes plegades!

Los comentarios están cerrados.