Gràcies 2 anys sense #JusticiaJuanAndrés

foto_districte

Després de setmanes de pensar i fer, va arribar el primer aniversari de l’Àgora Juan Andrés Benítez i el segon aniversari de la mort de JAB. Vull felicitar al grup de persones que ha estat treballant per tirar endavant la celebració i l’aniversari: poques però amb empenta i ganes. Crec que poden estar orgulloses de la feina que han fet. + info
I ara un petit resum de les emocions d’aquests dos dies:

– Diumenge 4 d’octubre tarda a l’Àgora Juan Andrés Benítez, en bona companyia, serietat i carinyo, records dolorosos i rencontres d’amigues, solidaritat. Paraules d’ànims, ràbia i molta energia: Gerardo, Mariana, Maria, Juanjo, Janet i Miguel. Molt per fer encara. Ens acompanya la força de la veu de Rosa (sempre sorprenent i increïble). Reconeixem el pas del temps i l’esforç de totes en les imatges. Àgora acollidora.

– Dilluns 5 d’octubre al vespre manifestació: 2 anys de l’assassinat de Juan Andrés. Trepitgem carrers del Raval. Elisabets, Joaquin Costa, Riera Baixa, Bernadí Martorell Robadors, Sant Ramon, Nou de la Rambla, Carretes… Aurora. Els crits ressonen entre les cases. Les veïnes pregunten, se’n recorden de la mort de Juan Andrés i es sorprenen de la falta de justícia. Sílvia recita poesia. Pere Faura balla i recita. Espelmes i paraules a Robadors. El silenci acusador davant la comissaria. Viola de Natan Nexus, poesia, les espelmes i el cor (Olga). Molta emoció al carrer Aurora.

Gràcies a totes les que heu treballat fent textos, cartells, reunions, vídeos, fotos, etc.
Gràcies a totes les que heu participat.
Gràcies per dos dies d’emoció i de suport.

Maria

Los comentarios están cerrados.