Contacte

Assemblea del Raval:
Mail: asamblearaval@riseup.net (per rebre la llista de correu  de la Assemblea del Raval pots escriure a aquest mail demanant-ho)

Twitter: @asblearaval

Facebook Assemblea Raval: https://www.facebook.com/AssembleaRaval

Facebook Àgora Juan Andrés: https://www.facebook.com/agorajuanandres?fref=ts

5 Respuestas a “Contacte

  1. Hola!

    Som els de l’assemblea del barri gòtic: http://asambleagotic.blogspot.com/. Us hem linkat i ens agradria que difoneu la nostra web. Ens agradria tenir certa comunicació amb vosaltres ja que som del mateix districte, per solidaritat i perquè podem unir-nos per fer més força.

    Una abraçada!

  2. http://emacorlife.blogspot.com/2012/02/mercats-dintercanvi-i-segona-ma-lamb_27.html

    Hem inclòs el mercat d’intercanvi al raval al post de Mercats d’intercanvi de segona ma a l’àrea metropolitana de Barcelona (Març’12)

    Salutacions cordials

  3. Feu fàstic, un barri en decadència com el raval i vosaltres preocupant-vos de defensar al inmigrant que delinqueix i a la okupació de pisos, la situació del barri és la que és en part per culpa vostre. Espero que algun dia es fiquin okupes al vostre pis, ja m’agradaria veure que feu en aquella situació.

  4. Bona tarda. Som una comunitat de veïns del carrer Sant Gil que estem convivint amb un local d’ocupes en el que durant les 24h es despatxa droga. Estem tenint molts problemes amb ells pel seu incivisme i continuament hi ha baralles al portal. Ens acabem d’assabentar del moviment que han encetat els veïns per lluitar contra aquesta pandèmia i voldriem tenir més informació per tal de fer pinya.

    Momtes gràcies

Deja un comentario